Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Ohio

Proprietate de vânzare în Ohio

Ohio frontierează la nord cu Canada, la sud cu Kentucky, la est cu Pennsylvania și Virginia de Vest, și spre vest cu Indiana.

Surprinzător, Ohio este cea mai populată țară din SUA și cea de-a zecea țară cu cea mai densă populație din țară. Are orașe vivace, cartiere înfloritoare și o mulțime de oameni. Pentru cei care credeau că Ohio este pur și simplu un teren al fermelor într-un interstatal extins, există câteva lucruri de știut.

În domeniul imobiliar, poziția este totul, iar Ohio este o mulțime de venituri comerciale și există proprietăți interesante de vânzare în Ohio. Are un sistem rutier superior care este cel de-al zecelea sistem de autostrăzi din țară.

Începând cu decembrie 2017, rata șomajului din Ohio a fost de 4,7%, puțin peste media națională de 4,2%, orașul Cleveland înregistrând o rată mult mai mare de aproximativ 6%.

Prețul mediu de vânzare a crescut cu 6,4% față de anul trecut, dar numărul de proprietăți de vânzare din Ohio a scăzut din nou.

Columbus, capitala statului Ohio, găzduiește Universitatea de Stat din Ohio. Are o economie puternică și o populație în creștere. Prețurile medii ale locuințelor din Colombo au scăzut brusc în ultimii ani.

Cincinnati este o altă destinație populară în Ohio. Are o populație tot mai mare de 298.800, devenind al treilea cel mai mare oraș din Ohio și al 65-lea cel mai mare din Statele Unite. Este, de asemenea, cea mai rapidă putere economică din America de Vest.

Valorile de bază ale Cincinnati au crescut cu 6,3% în ultimul an și se așteaptă să crească cu 3,2% până în 2018. Deși o mare parte din Ohio înregistrează mai puțin stocuri și o piață de vânzare la cald, rezidenții din Cincinnati beneficiază de o piață mai echilibrată care oferă doar o ușoară mâna superioară către vânzători.

Există multe motive pentru a investi în piața imobiliară din Cleveland și pentru a alege Ohio pentru căutarea de proprietate pentru vânzare.

Milioane de canadieni sosesc în Statele Unite în fiecare an. Mulți pur și simplu nu iau în considerare în Statele Unite. Cleveland construiește facilități medicale pentru a satisface acești turiști medicali. Și medici, asistente medicale și specialiști în medicină cumpără cazuri aproape de muncă.

O altă variantă a acestei strategii este achiziționarea de proprietăți de vânzare în Ohio, în special în domeniul imobiliar din Cleveland. Cleveland a investit în acceleratoarele de afaceri pentru sănătate și bio-știință precum Bio-Enterprise și Centrul Global pentru Inovare în Sănătate. Se așteaptă ca instituțiile ca acestea să fie noi în sectorul sănătății, în primul rând un Cleveland și în speranța că în Cleveland veți găsi droguri și tehnologii. Investitorii pot găsi oferte de muncă pentru dezvoltare și vânzări. Circle University College Circle este unul dintre cele mai fierbinți cartiere din Cleveland. Dacă găsiți un caz unic sau mai multe familii în vecinătate, legați-le. Acestea sunt printre cele mai dezirabile proprietati de vanzare din Ohio, in special pe piata imobiliara din Cleveland. Piața imobiliară din Cleveland din partea de vest trebuie să înregistreze o creștere semnificativă. Închirieri de lux pe partea de vest sunt probabil începutul renașterii acestui domeniu. Cleveland renovează cartierul său lung pe malul apei. Planul de cincizeci de ani a încheiat deja o călătorie pe străzile celui de-al 3-lea și al 18-lea. Reabilitarea include reabilitarea infrastructurii de-a lungul malului mării, precum poduri, canale și terenuri artificiale. Trasee de lacuri reînnoite sunt zone de dorit care oferă un avantaj față de piața imobiliară din Cleveland.

  •  
    Mutarea la Ohio. Expatriați și locuiți în Ohio

      Printre țările cele mai frumoase și viabile, cu stele și dungi, identificăm, fără îndoială, o realitate unică de acest gen. Cu Columb ca capitala si o istorie interesanta din diferite puncte de vedere, terenul acoperit de mini ghidul nostru este Ohio. Singurul stat american care nu are un drape ...

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 28168

DE VÂNZARE Altele (comerciale), Ohio, Summit County, Akron, Rolling Acres

229,849,297.34RON
DE VÂNZARE
Altele (comerciale)

0.19 m²
Una dintre cele mai mari mall-uri disponibile în întreaga Statele Unite ale Americii. EB-5 Visa Potential, 140 de magazine de vânzare cu amănuntul, 20...
Cod. 10702

DE VÂNZARE Vilă, Ohio, Cincinnati, Lockland, 710 Maple Ct

183,419.74RON
DE VÂNZARE
Vilă

1300 m²
$ 51K capitalului propriu. SUPER IEFTINE Cincinnati
UNAVAILABLE
Cod. 3487

DE VÂNZARE Vilă, Ohio, Cleveland, Cleveland, Cleveland

25,283,422.71RON
DE VÂNZARE
Vilă

378 m²
Pentru salehouse.
UNAVAILABLE
Cod. 3485

DE VÂNZARE Vilă, Ohio, Columbus, Miami-Ohio, Columbus

7,355,177.51RON
DE VÂNZARE
Vilă

303 m²
De vânzare
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB